Veletrh FOR OUTDOOR 2013

Veletrh FOR OUTDOOR 2013 – Český horolezecký svaz – ČHS.

FOR OUTDOOR - PVA Výstaviště LetňanyVe dnech 5.-7.4. 2013 se v areálu PVA Letňany uskuteční druhý ročník jarní výstavy vybavení a potřeb do přírody FOR OUTDOOR 2013. Pořadatel ho připravuje pod záštitou Ministerstva životního prostředí, po odborné stránce pak za přispění Českého horolezeckého svazu.

Na ploše 4200m2 se představí na 50 firem s více jak 140 outdoorovými značkami. Návštěvníci budou moci některé představované novinky ochutnat či vyzkoušet funkčnost nabízeních produktů nejen na stáncích vystavovatelů, ale také ve stanovém městečku. Představí se i speciální expediční TATRABUS.

V pátek proběhne za účasti Radka Jaroše, Adama Ondry a zástupce Českého horolezeckého svazu Petra Resche zahájení projektu Lezení do škol. Tento projekt si klade za cíl přiblížit dětem lezení prostřednictvím mobilních stěn ve školách a podpořit v nich zájem o tento sport a pozitivní vztah k pohybu.

Veletrh se po loňské premiéře začíná řadit mezi významné sportovní akce svého druhu, v rámci doprovodného programu proběhnou:

– závody v boulderingu – Prague Open Bouldering

– závody na slacklinech – 2nd Gibbon Trickline Contest

– exhibice na slacklinech, upevněných ve výšce 7 metrů

Promítání toho nejlepšího z filmového festivalu Expediční kamera bude probíhat již od pátku v sále číslo 2.

Návštěvníci FOR OUTDOORU mohou zároveň navštívit 4. ročníky jarních veletrhů FOR CARAVAN a FOR BIKES.

Leave a Reply