Poslední závod série běhů Mizuno running cup 2013

 

Dne 9. 11. 2013 bude v areálu Brněnských výstavních veletrhů odstartován poslední závod série běhů Mizuno running cup 2013 nazvaný Mizuno podzimní sedmička (www.mizuno-running-cup.cz). Závod, jehož organizátorem je společnost TERM – výhradní distributor japonské značky Mizuno, se koná rámci veletrhu SPORT Life a je určen jak zkušeným běžcům (v délce 7 km), tak i začátečníkům a dalším nadšencům (dvoukilometrová trasa).

Jana Trhlíková, marketingová manažerka společnosti TERM, říká: „Letos probíhá už devátý ročník závodů Mizuno running cup. Každý rok je zájem ze strany běžců vyšší. Obliba běhu obecně roste a to napříč věkovými kategoriemi i regiony ČR. V pěti závodech, které připravované Mizuno podzimní sedmičce předcházely, celkem odstartovalo více než 6 500 běžců. Z takového množství účastníků máme opravdu radost. Velmi nás také těší skutečnost, že si běžci pochvalují profesionalitu organizátorů a také hladký průběh celé akce.“

Součástí závodu Mizuno podzimní sedmička bude vyhlášení vítězů celého seriálu. Vítězové získají věcné ceny a poukazy na nákup běžecké obuvi Mizuno dle vlastního výběru. Pro prvních 400 zaregistrovaných běžců, je připraven speciální dárek v podobě funkčního trička. Startovné připravovaného závodu je zcela zdarma. Zázemí najdou běžci v rotundě pavilonu A na brněnském výstavišti, kde také získají, účastní-li se hlavního závodu, potřebný čip. Lidový závod proběhne bez čipového měření. Startovní číslo opravňuje běžce v daný den k bezplatnému vstupu do všech expozic SPORT Life, mohou si tak zpestřit den prohlídkou stánků s novinkami sportovního oblečení, obuvi a dalšího vybavení.  

Další informace o běžeckých závodech série Mizuno running cup 2013 jsou k dispozici na www.mizuno-running-cup.cz

Leave a Reply