Dámská jízda v Radotíně: Velká zábava pro všechny cyklistky

Velká zábava pro všechny cyklistky

Každá cyklistka si asi svůj vysněný den představuje trochu jinak. Ale sobota 8.června 2013 se představám většiny z nich určitě značně přiblíží. Uskuteční se totiž již 4. ročník unikátní – a přes krátkou dobu své existence již velmi populární – Dámské jízda, jediné akce podobného typu v celé ČR!

Jde o událost určenou pouze pro dámy, jejímž vrcholem bude společná cyklistická vyjížďka po předem pečlivě naplánované trase v krásné přírodě Brd. Pořádná jízda to však bude nejen na kole! Akce vypukne ve Ski a Bike Centrum v Radotíně v 10 hodin ráno a účastnice čeká pořádně nabitý doprovodný program. Dáme si zdravý welcome drink, raut, účastnice mohou využít naše servisní depo a především možnost nechat si doseřídit zdarma vlastní jízdní kolo. Zájemkyně si budou moct vyzkoušet testovací kola prémiových značek Specialized a Trek a to jak horská, tak městská, dozvědět se něco o novince BG Fit a také o domácím servisu, od správného nastavení cyklistického posedu, přes vyměnu duše a mazání kola až po péči o vidlici a brzdy,“ upřesňuje Kateřina Princová z pořadatelské společnosti Ski and Bike centrum Radotín.

Následuje módní přehlídka, před i po vyjížďce si můžete zajít na sportovní masáž k masérce Jitce Strejčkové, dozvědět se vše o tom, jak pečovat o vlasy v létě i při sportu a jako bonus si třeba ihned dopřát změnu účesu, jistě opět oceníte přítomnost dietní poradkyně, která bude vybavena přístrojem na měření tuku v těle, anebo můžete využít služeb zkušené vizážistky… Pak už se dámy vydají na společnou vyjížďku, a na výběr budou mít ze dvou tras: jedna povede lesním terénem, druhá pak po klidné rovinaté cestě podél řeky Berounky. Na obou trasách nebude chybět ani občerstvovací stanice. 

A co s sebou? Kromě dobré nálady, o níž jistě nebude nouze, stačí pouze kolo (nebudete-li si půjčovat na místě), cyklistická helma a oblečení. 

A ještě doporučení na závěr: Organizátoři předpokládají jako každý rok velký zájem, a proto doporučují zaregistrovat se co nejdříve, nejpozději pak do 6.6., na www.kolaradotin.cz/prihlaska-dj.

Více informací zde: http://eshop.kola-radotin.cz/novinky/damska-jizda-v-radotine/

Leave a Reply